Who am I?

Leuk dat je een kijkje neemt op MoiMeme!

Ik ben Anne, 15 jaar oud en zit momenteel in VWO 4 (yaaas ik ben over!).

IMG_7196

Zoals, denk ik, ieder ander VWO- leerling besteed ik het merendeel van mijn tijd aan school. Natuurlijk is dit vaak saai, dus ik probeer het saaie schoolleventje te compenseren met mijn blog. Wat me tot nu toe erg goed bevalt!

Naast school houd ik me bezig met bloggen (no shit, Anne 😉 ), hardlopen, muziek luisteren, fotograferen en ben ik een echte Youtube & Netflix junkie. Als ik in een creatieve bui ben, zal je me vaak zien DIYen en experimenteren met make-up en haar.

Waarom ben ik een blog begonnen?

Ik vind het ontzettend leuk om al mijn interesses en bezigheden, wat er nogal veel zijn, te delen met de wereld. Zo doe ik wat ik leuk vind, en hebben andere mensen er ook nog wat aan! En natuurlijk vind ik het gewoon heel leuk om te fotograferen en te schrijven!

Wat voor artikelen plaats ik?

Ik schrijf op MoiMeme over drie onderwerpen :

Mindstyle, denk aan tips voor positief denken, het beste uit je leven halen en hoe je kan groeien als persoon. Wauw, dat klinkt nogal saai, maar geloof me, dat is het niet, promiss!

Lifestyle, alle dingen die ik leuk vind om te doen. DIY’s, fashion, beauty, interieur en meer! Hier zal je de meeste artikelen over vinden, want dit vind ik *obviously* het leukste!

Persoonlijk, alles wat met mijzelf te maken heeft. Zoals tags en hoe ik dingen aanpak ik mijn leven.

Hoe vaak plaats ik artikelen?

Ik heb een vrij schema, dus ik plaats wanneer ik een leuk idee heb 🙂

Uitgebreide informatie over mij

FullSizeRender (22)

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: